«Φέτος αισθάνομαι ότι θα πάρω κάτι με την Λευκοθέα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάσα στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο» ήταν η επιθετικός της Λευκοθέας, Ιφιγένεια Γεωργαντζή, η οποία μεταξύ άλλων ανάφερε:

Για το ματς με την Ομόνοια: «Όποτε παίζουμε με την Ομόνοια είναι ντέρμπι, είχε πολλές μονομαχίες το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε αλλά μετά ισορροπήσαμε, φάγαμε ένα γρήγορο γκολ, το έχουμε αυτό σαν ομάδα. Μετά ισοφαρίσαμε, εγώ ήθελα να κερδίσουμε αλλά όπως πήγε το παιχνίδι ήταν καλύτερα να μην χάσεις».

Αν επηρέασε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Έγιναν πολλά σε εκείνο το παιχνίδι. Είχαμε χρόνο να το επεξεργαστούμε γιατί υπήρχε και η διακοπή, αλλά δεν νομίζω ότι επηρεαστήκαμε. Μπήκαμε στα επόμενα παιχνίδια με καθαρό μυαλό και διεκδικήσαμε τη νίκη».

Για τα τέρματα που σημείωσε στα τελευταία ματς: «Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου, είτε να σκοράρω, είτε να παίζω καλά, είτε κάποια ασίστ, οπότε αφού μπορώ και το κάνω τις τελευταίες αγωνιστικές είμαι στα χάι μου».

Αν την επηρέασε το καλοκαίρι: «Όταν έφυγα από την Ελλάδα στην αρχή δεν ήθελα να ξαναγυρίσω γιατί το θεωρούσα πισωγύρισμα, θεωρώ την Κύπρο καλύτερη. Περίμενα μία καλή πρόταση από το εξωτερικό, αυτή δεν ήρθε και πήγα στην ΑΕΛ, έγινε ότι έγινε και επέστρεψα εδώ»

Γιατί επέστρεψε δύο φορές την τελευταία μέρα μεταγραφικής περιόδου: «Δεν θα τριτώσει, θα δείξει τι θα γίνει το καλοκαίρι. Δεν θα τριτώσει είναι το μόνο σίγουρο».

Αν είχε άλλες προτάσεις από Κύπρο: «Είχα την πρώτη χρονιά από Σαλαμίνα, Λακατάμια, Ομόνοια και Απόλλωνα, αλλά όπως είπα και την πρώτη χρονιά, στην Κύπρο μόνο Λευκοθέα».

Τι είναι αυτό που σε κρατά στην Λευκοθέα: «Για μένα η Λευκοθέα είναι οικογένεια, δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη στην οικογένεια όταν έχουν υπάρξει κάποιες καταστάσεις και σε έχουν βοηθήσει, και για την πρόεδρο και για τις παίκτριες, υπάρχει δέσιμο μεγάλο οπότε στην οικογένεια δεν γυρνάς την πλάτη».

Αν η Λακατάμια μπορεί για δεύτερη θέση: «Η δεύτερη θέση εξαρτάται από εμάς, και βαθμολογικά και πιστεύω είμαστε καλύτερη ομάδα, και σαν μονάδες και σαν σύνολο. Αλλά έχει κάνει βήματα βελτίωσης και από πέρσι είναι καλύτερη ομάδα. Οι μεταγραφές που έκανε βοηθήσανε».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Υπάρχουν πολλά θέματα, δεν του δίνουν σημασία. Προχτές ξεκίνησε το πρωτάθλημα που έπρεπε να ξεκινήσει πριν ένα μήνα. Οι εγκαταστάσεις που κάνουμε προπονήσεις και αγώνες είναι πλαστικές, και έχουμε τραυματισμούς πολλούς».

Για τα αμυντικά προβλήματα της Λευκοθέας: «Έχουμε προβλήματα αλλά εντάξει δουλεύουμε, προσπαθούμε. Και στην επίθεση έχουμε προβλήματα, ακόμη δεν έχουμε δεθεί. Πρέπει να δέσει όλη η ομάδα, δεν είναι μόνο η επίθεση και η άμυνα».

Για την μάχη του τίτλου: «Τίποτα δεν τελείωσε, έχουμε το ματς στην έδρα μας και μετά ξεκινούν τα πλέι οφ. Έχουμε ακόμα τρία ματς με τον Απόλλωνα και πρέπει να κάνουμε το απόλυτο. Μπορεί να χάσει και βαθμούς, με την Ομόνοια βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 και μπορούσε να δεχθεί τέσσερα».

Σε ποια παιχνίδια δεν πήρε αυτο που άξιζε: «Νομίζω σε όσα παίξαμε αξίζαμε τη νίκη. Εκτός από το ματς τον Απόλλωνα, στα υπόλοιπα παιχνίδια αξίζαμε τη νίκη».

Για το ματς του δευτέρου γύρου με Απόλλωνα: «Πρέπει να δώσουμε αρκετές απαντήσεις και πιο πολύ στους εαυτούς μας, να αποδείξουμε ότι μπορούμε για το παραπάνω».

Για την συνέχεια: «Υπάρχουν τα πλέι οφ και θα γίνει μεγάλη μάχη, υπάρχει και το κύπελλο και ελπίζω σε μια καλή κλήρωση. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί εμείς μια φορά».

Για την δική της παρουσία: «Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα προσπαθώ να δίνω το μάξιμουμ στην ομάδα, έχω αρκετά περιθώρια βελτίωσης ακόμη, δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω».

Για το επίπεδο: «Από πολλούς άκουσα ότι το επίπεδο έπεσε, το βλέπω και εγώ. Έπεσε το επίπεδο αλλά έχει περισσότερα ντέρμπι, κάθε Κυριακή δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι».

Αν πιστεύει ότι μπορεί ο Άρης για τετράδα: «Ναι μπορεί έχει καλή ομάδα, ανεβαίνει αγωνιστική με αγωνιστική και νομίζω ότι μπορεί».

Τι χρειάζεται να γίνει για να πάρει το πρωτάθλημα η Λευκοθέα: «Χρειάζεται λίγο παραπάνω ενίσχυση, και οι παίκτριες που έχει ήδη να το πιστέψουν, να βγάλουν ένα ποδοσφαιρικό θράσος. Δεν νομίζω ότι υστερούμε σε κάτι. Φέτος αισθάνομαι ότι θα πάρω κάτι με την Λευκοθέα».

Για το μέλλον: «Δεν θα τριτώσει σίγουρα. Δεν μου αρέσει να προτρέχω. Μ’ αρέσει να κοιτάω το τώρα, αλλά οι στόχοι είναι πιο πάνω από Κύπρο. Στην αρχή το πάλεψα για Ιταλία, και το πέρσι το πάλεψα για Γαλλία. Δεν κλείνω πόρτες, αξιολογώ όλες τις προτάσεις».

Τι στράβωσε και δεν πήρε μεταγραφή: «Φέτος δεν προχώρησε γιατί πήγα ανέτοιμη στην μίνι προετοιμασία γιατί σταματήσαμε τον Μάρτιο και πήγα τον Μάιο ανέτοιμη. Υπήρχε πρόταση πριν το δοκιμαστικό αλλά περίμενα πρόταση από Λευκοθέα και τους καθυστερούσε, πήγα τελικά στο δοκιμαστικό και δεν πέτυχα. Στην Ιταλία τα λεφτά ήταν καλά αλλά τα υπόλοιπα δεν ήταν, οι εγκαταστάσεις ήταν πλαστικό, δεν υπήρχε γυμναστήριο και στις πρώτες αγωνιστικές φάγαμε 13 γκολ, στο σπίτι μέναμε 5 άτομα, ήταν πολλά τα μειονεκτήματα».

Σχόλιο για τις Εθνικές ομάδες Κύπρου και Ελλάδας: «Για Κύπρο δεν γνωρίζω πως δουλεύουν, αλλά εύχομαι να παν καλά, υπάρχει το υλικό. Για την Ελλάδα ξέρω πως δουλεύουμε, οι περισσότερες παίζουν στο εξωτερικό και παίρνουν άλλες εμπειρίες, έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, και με τον προπονητή δουελεύουμε πάρα πολύ καλά. Το Nations League είναι στα μέτρα μας για να δείξουμε δυνάμεις».

Οι παίκτριες που ολοκλήρωσαν την χρονιά με 30 συμμετοχές και άνω (πίνακας)

Πέντε παίκτριες ολοκλήρωσαν την χρονιά με 30 συμμετοχές και...

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών

Σε ρυθμούς προπονήσεων η Εθνική μας ομάδα Γυναικών ενόψει των...

Στο Κ15 στο τουρνουά Αγίας Νάπας νικήτρια η Ομόνοια!

Πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα το Τουρνουά Ακαδημιών, όπου συμμετείχαν...

Κ13: Στον τελικό του τουρνουά στην Αγία Νάπα η Ομόνοια κέρδισε την Ανόρθωση

Πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα το Τουρνουά Ακαδημιών, όπου συμμετείχαν...

(ΦΩΤΟΣ) Βραβεύτηκε η πρωταθλήτρια ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού στο Μακάρειο

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας βράβευσε τις παίκτριες της ομάδας Κ-15,...

(ΦΩΤΟΣ) Μια διαφορετική μέρα με μεγάλη επιτυχία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Fun Day της ακαδημίας...

Στο Δασάκι ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της Εθνικής Γυναικών

Την Παρασκευή 31 Μαΐου συνεχίζονται οι υποχρεώσεις της Εθνικής...

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από κορίτσια της Ανόρθωσης με κίνηση τους προς παίκτριες της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το τέλος της απονομής των τροπαίων και μεταλλίων στο τουρνουά της Αγίας Νάπας, παίκτριες των ομάδων των ακαδημιών της Ανόρθωσης κατευθύνθηκαν προς το...

Μετά τις πρωτιές σε Κ13 και Κ15 είχε και… πρωτιές σε ατομικό επίπεδο η Ομόνοια – Ποιες βραβεύτηκαν

Στο τουρνουά ακαδημιών που έγινε στην Αγία Νάπα, για τη διοργάνωση κοριτσιών είχαμε κατηγορίες κάτω των 15 και κάτω των 13 ετών. Στις δύο αυτές...

Οι αλλαγές στην κλήση του Βοσκαρίδη

Η Εθνική Γυναικών ξεκινά την Πέμπτη 9 Μαΐου την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με την Γεωργία στο τέλος του μήνα. Ο Στέφανος...

Στις προπονήσεις της Εθνικής πέντε παίκτριες του Πρωταθλήματος Κ18

Πέντε νεαρές παίκτριες κλήθηκαν από τον Στέφανο Βοσκαρίδη στις προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει της προετοιμασίας για τους αγώνες με την Γεωργία, εντός (31/5)...

Οι παίκτριες που ολοκλήρωσαν την χρονιά με 30 συμμετοχές και άνω (πίνακας)

Πέντε παίκτριες ολοκλήρωσαν την χρονιά με 30 συμμετοχές και άνω, για το χρονικό διάστημα 1η Σεπτεμβρίου 2023 - 1η Μαΐου 2024. Οι συμμετοχές αφορούν Πρωτάθλημα...

(ΒΙΝΤΕΟ) Οι παίκτριες της Ρόμα έγιναν πρωταθλήτριες χωρίς να παίξουν, το γιόρτασαν μπροστά στην τηλέοραση

Η Ρόμα κατέκτησε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της στη Serie A χωρίς να χρειαστεί να παίξει ποδόσφαιρο. Η ήττα της Γιουβέντους από την Ίντερ με...

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών

Σε ρυθμούς προπονήσεων η Εθνική μας ομάδα Γυναικών ενόψει των υποχρεώσεων της στα προκριματικά του UEFA Women's EURO 2025. Η Εθνική μας στις 31.05.2024 θα αντιμετωπίσει...

Στο Κ15 στο τουρνουά Αγίας Νάπας νικήτρια η Ομόνοια!

Πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα το Τουρνουά Ακαδημιών, όπου συμμετείχαν και ομάδες κοριτσιών κάτω των 15 και 13 ετών. Στο Κ15 είχαμε 2 ομίλους από 4...

Κ13: Στον τελικό του τουρνουά στην Αγία Νάπα η Ομόνοια κέρδισε την Ανόρθωση

Πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα το Τουρνουά Ακαδημιών, όπου συμμετείχαν και ομάδες κοριτσιών κάτω των 15 και 13 ετών. Στο Κ13 είχαμε 2 ομίλους από 4...

(ΦΩΤΟΣ) Βραβεύτηκε η πρωταθλήτρια ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού στο Μακάρειο

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας βράβευσε τις παίκτριες της ομάδας Κ-15, που σε συνεργασία με την Ακαδημία Asprakis Kids, κατέκτησε το πρωτάθλημα για την σεζόν 2023-24. Η...

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι αλλαγές στην κλήση του Βοσκαρίδη

Η Εθνική Γυναικών ξεκινά την Πέμπτη 9 Μαΐου την...

Στις προπονήσεις της Εθνικής πέντε παίκτριες του Πρωταθλήματος Κ18

Πέντε νεαρές παίκτριες κλήθηκαν από τον Στέφανο Βοσκαρίδη στις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ