Ειρήνη Μιχαήλ: «Μπορούμε για τίτλο / Θέλω όταν θα πάω εξωτερικό να μπορώ να ανταπεξέλθω»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάσα στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο» ήταν η ποδοσφαιρίστρια της Λευκοθέας, Ειρήνη Μιχαήλ, η οποία μίλησε για όλα όσα αφορούν το ποδόσφαιρο γυναικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για την επιστροφή της Ιφιγένειας Γεωργαντζή: «Καταρχάς να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επέστρεψε η Ίφι. Όπως είναι έκπληξη για εσάς είναι και για εμάς, δεν το περιμέναμε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είναι μια πολύ καλή και ποιοτική παίκτρια, και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει και να δώσει πολλά».

Για το… ότι επιστρέφει για 2η φορά στην ομάδα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου: «Είναι η 2η φορά που το κάνει. Πιστεύω ότι φέτος είναι ακόμη πιο δυνατή και μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα από ότι πέρσι».

Για το πόσο σημαντική είναι η προσθήκη της: «Επειδή είναι μια πολύ καλή παίκτρια και ξέρω ότι φέτος δούλεψε ακόμη περισσότερο και με τις δυνατότητες που έχει μπορεί να δώσει πολλά».

Για την επιθετική ενίσχυση: «Μας δίνει περισσότερο ενθουσιασμό γιατί πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, και όσο έρχονται παίκτριες και ξέρεις ότι είναι ποιοτικές, είναι ακόμη πιο θετικό για την ομάδα. Πιστεύω ως επιθετική γραμμή με Προύλοβιτς και Γεωργαντζή, είναι πολύ θετικό που ήρθαν στην ομάδα».

Για το τι σημαίνει για την ίδια το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ομόνοια: «Για εμένα κάθε γκολ είναι πολύ διαφορετικό και έχει διαφορετική αξία. Ήταν πολύ σημαντικό γιατί είναι διαφορετικό να σκοράρεις σε ένα ντέρμπι, είναι ακόμη πιο ωραίο γιατί βοηθάς την ομάδα σου. Δεν σταματούμε εδώ, εννοίτε ότι συνεχίζουμε»

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Μας επηρέασε πολύ το πέναλτι που κερδίσαμε και χάσαμε στα πρώτα λεπτά και μετά από λίγο σκόραρε η Ομόνοια. Όταν είσαι πίσω στο σκορ πρέπει να κάνεις περισσότερες ενέργειες, να βγάλεις περισσότερη ψυχή, ώστε τουλάχιστον να το φέρεις στα ίσα, να πετύχεις γκολ και σιγά σιγά να ξεκινήσεις τη διαδικασία και για άλλα γκολ για να έρθει η νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε μέσα, η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι στα πρώτα λεπτά και πάλι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά εκείνο που πιστεύω ότι μας κράτησε και τουλάχιστον πήραμε την ισοπαλία είναι ότι το πιστέψαμε, δεν τα παρατήσαμε και προσπαθήσαμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει η Λευκοθέα: «Έχουμε ψηλούς στόχους, όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες περίπου οπότε πιστεύω ότι μπορούμε και για τίτλο φέτος. Εγώ το βλέπω βήμα με βήμα. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στο πιο ψηλό βαθμολογικό σημείο. Έχω πίστη για τίτλο, φτάνει να παίζουμε δυνατά, με ψυχή και πάθος σε κάθε παιχνίδι και θα έρθει και ο τίτλος σε κάποια στιγμή».

Για το πόσο επηρεάζει κυρίως τις νεαρές παίκτριες το γεγονός ότι μειώθηκαν οι ομάδες: «Η αλήθεια εμένα με επηρεάζει πολύ. Όταν ξεκίνησα να παίζω ήταν δέκα ομάδες, και έλεγαν ότι σιγά σιγά θα βοηθήσουν το γυναικείο να ανεβεί και θα γίνουν πολλά πράγματα και σιγά σιγά βλέπουμε πως αντί να ανεβαίνει το γυναικείο και χάνονται ομάδες και παίκτριες. Πιστεύω ότι δεν χάθηκε τίποτε ακόμα. Χρειαζόμαστε παραπάνω βοήθεια και ο κόσμος να μας αγκαλιάσει περισσότερο ώστε να ανέβει το γυναικείο. Μπορούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο αλλά χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από όλους. Χρειάζεται να αγαπήσουμε και να προωθήσουμε περισσότερο το γυναικείο. Οι ομάδες χρειάζονται βοήθεια».

Για το λόγο που παραμένει στη Λευκοθέα: «Η Λευκοθέα έχει ένα πολύ όμορφο κλίμα με ποιοτικές και έμπειρες παίκτριες που σε βοηθούν. Κάθε φορά μαθαίνω κάτι νέο, και ο κύριος λόγος που μένω είναι επειδή πίστεψαν σε εμένα και αυτό με βοηθά να βγάλω αυτά που μπορώ και να προσφέρω».

Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες και γιατί επέλεξε Λευκοθέα αντί Ομόνοια: «Ναι είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες. Άφησα ανοικτές πόρτες γιατί περίμενα να δω τι θα γίνει με την κάθε ομάδα, τα ρόστερ και κατέληξε να δείχνει ότι όλες οι ομάδες είνα ισχεδόν ισοδύναμες. Όταν το έμαθα αυτό και μίλησα με τη Λευκοθέα κατάλαβα ότι εδώ ανήκω και προτίμησα να μείνω σε μια ομάδα που ξέρω και με πιστεύει. Ήθελα να μείνω ακόμη ένα χρόνο, ώστε να δω του χρόνου σε τι φάση θα είμαι για να δω τι θα κάνω».

Για τους στόχους της: «Είμαι άνθρωπος που δεν βλέπω πολύ το μέλλον. Βλέπω βήμα με βήμα. Το μέλλον μου εξαρτάται από το πόσο θα δουλέψω, ωριμάσω και εξελιχθώ και γιατί όχι και στο μέλλον να πάω στο εξωτερικό»

Για το αν αυτό θα γίνει στο άμεσο μέλλον: «Αν δουλέψω σωστά και μάθω ακόμη περισσότερα πράγματα και με την δουλειά να δυναμώσω και να ανέβω, τότε ναι. Θέλω όταν θα πάω να μπορώ να ανταπεξέλθω και να δώσω ακόμη περισσότερα πράγματα. Νιώθω ότι μπορώ κάποια στιγμή να παίξω στο εξωτερικό αλλά χρειάζομαι ακόμη κάποια πράγματα για να μπορέσω να το κάνω. Θέλω να πάω και να μείνω, όχι να πάω και να έρθω πίσω. Χρειάζομαι ακόμη περισσότερη δουλειά, να ωριμάσω ακόμη λίγο και να πάω».

Για την Εθνική και το πως είναι να παίζεις απέναντι σε παίκτριες μεγαθήρια: «Νιώθω πολύ τυχερή και περήφανη που μπορώ να παίξω με το εθνόσημο στην καρδιά. Είναι πολύ διαφορετικό το συναίσθημα. Όταν έβλεπα και εγώ πριν μερικά χρόνια, τέτοιες παίκτριες, έλεγα πως μπορούν και ξαφνικά βρέθηκα εγώ σε αυτή τη θέση. Όταν μπήκα να παίξω απέναντι σε τέτοιες παίκτριες ήταν πολύ διαφορετικό το συναίσθημα. Ναι μεν πήραμε μια ισοπαλία και ήρθαν τα πρώτα γκολ όμως χρειαζόμαστε περισσότερα πράγματα και πιστεύω μέσα από σκληρή δουλειά θα έρθει η στιγμή που θα αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους παίκτριες και θα λέμε ότι τελικά ποια είναι αυτή; και θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα από μια ισοπαλία και ένα γκολ»

Για το τι πρέπει να γίνει για να βελτιωθεί η Εθνική: «Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε και μόνες μας οι παίκτριες, ατομικά και να έχουμε περισσότερες προπονήσεις και συναντήσεις μαζί για να μπορέσουμε να γίνουμε πιο ομαδικές και να έρθουμε πιο κοντά».

Για το γεγονός ότι η Λευκοθέα είναι από τις ομάδες με πολλές παίκτριες στην Εθνική και το πόσο σημαντικό είναι για την ίδια: «Για εμένα είναι πολύ σημαντικό και όμορφο. Είναι πολύ ωραίο γιατί ξέρω το παιχνίδι τους, πως αντιδρούν, πως συμπεριφέρονται και πως παίζουν. Γιαυτό είπα και πριν ότι χρειαζόμαστε περισσότερες προπονήσεις με την Εθνική, για να μπορέσουμε να είμαστε έτσι και με τις παίκτριες των άλλων ομάδων. Να έρθουμε πιο κοντά και να μπορέσουμε να φτάσουμε πιο ψηλά ως ομάδα».

Για το πόσο επηρεάζει το ότι δεν παίζουν στην έδρα τους: «Είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί είναι διαφορετικό να παίζεις στο γήπεδο που κάνεις προπονήσεις και είσαι συνηθισμένη. Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις στην έδρα σου παρά σε ένα άλλο γήπεδο που δεν το ξέρεις. Δεν είναι το ίδιο συναίσθημα με το να παίζεις στην έδρα σου

Για το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες φέτος είναι περίπου ισοδύναμες, Θα έρθουν και οι εκπλήξεις, όπως το αποτέλεσμα με Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά και Άρη, και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλα τέτοια αποτελέσμα και γιατί όχι να μην πάρει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο κάποια άλλη ομάδα».

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ποινή σε Ειρήνη Μιχαήλ

Για ακόμη ένα παιχνίδι, η Λευκοθέα θα στερηθεί τις...

Το… πήρε πάνω της η Προξένου στο πρώτο ημίχρονο με χατ-τρικ!

Η Λακατάμια FC έφυγε νικήτρια από τη Λεμεσό, επικρατώντας...

(ΒΙΝΤΕΟ) Λουκρητία Χρυσοστόμου: «Ελπίζω να ισχύει για όλες τις Εθνικές…»

Το βράδυ της Παρασκευής έγιναν τα εγκαίνια του νέου...

Μπήκε αλλαγή και… έξι λεπτά μετά έσωσε τον βαθμό

Σημαντικό ρόλο για να έρθει η ισοπαλία στο ντέρμπι...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά – Λακατάμια FC

Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυνιακών, η...

ΑΛΛΑΓΗ στο Άρης – Απόλλων Ladies

Λόγω επανασποράς του Δημοτικού Σταδίου Γερμασόγειας, ο αγώνας Άρης...

(ΒΙΝΤΕΟ) Μετά τη… 10άρα έκπληξη στις εορτάζουσες

Η Απόλλων Ladies συνέχισε να έχει το απόλυτο στο...

Τα αποτελέσματα σε Α’ και Β’ όμιλο για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ15

Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα...

«Φέτος αισθάνομαι ότι θα πάρω κάτι με την Λευκοθέα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάσα στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο» ήταν η επιθετικός της Λευκοθέας, Ιφιγένεια Γεωργαντζή, η οποία μεταξύ άλλων ανάφερε: Για το ματς με την Ομόνοια:...

(ΒΙΝΤΕΟ) Μαριλένα Γεωργίου: «Το +7 είναι πολύ σημαντικό όμως δεν σταματάμε, τίποτα δεν τελείωσε»

Στην εκπομπή «Πάσα στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο» μίλησε η ποδοσφαιρίστρια της Απόλλων Ladies, Μαριλένα Γεωργίου, η οποία αναφέρθηκε στη νίκη επί της Πάφος Γεροσκήπου FC,...

(ΒΙΝΤΕΟ) Άννα Σοφοκλέους: «Θα πάρουμε δυνάμεις και θα πάμε να αντεπεξέλθουμε όσο καλύτερα μπορούμε»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πάσα στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο» παραχώρησε η ποδοσφαιρίστρια της Λακατάμιας FC, Άννα Σοφοκλέους. Αναφέρθηκε στη νίκη επί της Καρμιώτισσας Χρυσομηλιάς, στο ματς που...

Το τηλεοπτικό ματς της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γυναικών

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το Πρωτάθλημα Γυναικών με την διεξαγωγή της 10ης Αγωνιστικής. Απευθείας από το κανάλι Cytavision Sports 2 θα...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ποινή σε Ειρήνη Μιχαήλ

Για ακόμη ένα παιχνίδι, η Λευκοθέα θα στερηθεί τις υπηρεσίες της Ειρήνης Μιχαήλ. Η διεθνής Κύπρια παίκτρια που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα δέχθηκε...

Το… πήρε πάνω της η Προξένου στο πρώτο ημίχρονο με χατ-τρικ!

Η Λακατάμια FC έφυγε νικήτρια από τη Λεμεσό, επικρατώντας της Καρμιώτισσας Χρυσομηλιάς με 5-0 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών. Στο πρώτο ημίχρονο της...

(ΒΙΝΤΕΟ) Λουκρητία Χρυσοστόμου: «Ελπίζω να ισχύει για όλες τις Εθνικές…»

Το βράδυ της Παρασκευής έγιναν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Λεμεσού, Alphamega Stadium. Στα εγκαίνια βρέθηκε και η παίκτρια του Άρη και της Εθνικής...

Μπήκε αλλαγή και… έξι λεπτά μετά έσωσε τον βαθμό

Σημαντικό ρόλο για να έρθει η ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Λευκοθέα, έπαιξε η Λέλια Ρολάνδη της Ομόνοιας. Η νεαρή επιθετικός η οποία ήταν στον...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά – Λακατάμια FC

Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυνιακών, η Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά φιλοξένησε στη Λεμεσό τη Λακατάμια FC, με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν τη νίκη...

ΑΛΛΑΓΗ στο Άρης – Απόλλων Ladies

Λόγω επανασποράς του Δημοτικού Σταδίου Γερμασόγειας, ο αγώνας Άρης - Apollon Ladies θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Ασγάτας, την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και...

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Φέτος αισθάνομαι ότι θα πάρω κάτι με την Λευκοθέα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάσα στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο» ήταν η...

(ΒΙΝΤΕΟ) Μαριλένα Γεωργίου: «Το +7 είναι πολύ σημαντικό όμως δεν σταματάμε, τίποτα δεν τελείωσε»

Στην εκπομπή «Πάσα στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο» μίλησε η ποδοσφαιρίστρια...

(ΒΙΝΤΕΟ) Άννα Σοφοκλέους: «Θα πάρουμε δυνάμεις και θα πάμε να αντεπεξέλθουμε όσο καλύτερα μπορούμε»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πάσα στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο» παραχώρησε η...

Το τηλεοπτικό ματς της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γυναικών

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ