ΤΣΟΛΑΚΗΣ στο GINEKIO: «Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες / Τότε ίσως να επενδύσουν, και πρέπει να το κάνουν»

Στο Α’ μέρος της συνέντευξης του στο GINEKIO, ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Άγγελος Τσολάκης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική και στα πράγματα που άλλαξαν σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

ΤΣΟΛΑΚΗΣ στο GINEKIO: «Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι… / Η Εθνική είναι ο καθρέφτης»

Στο Β’ μέρος της συνέντευξης του αναφέρεται στις διαφορετικές συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιρίστριες, μίλησε για το τι χρειάζεται να γίνει για να ανέβει κι άλλο το επίπεδο, για τις συνεργασίες που είδαμε να γίνονται φέτος το καλοκαίρι, για το αν υπάρχουν παίκτριες για το αύριο, για το πως μπορούμε να φέρουμε περισσότερα κορίτσια να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, για τις Κύπριες του εξωτερικού, ενώ μας έδωσε και το δικό του μήνυμα για τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε μέσω του GINEKIO.

Αναλυτικά όσα μας είπε στο Β’ μέρος της κουβέντας μας:

Υπήρξατε για χρόνια ποδοσφαιριστής και… νιώθετε και ξέρετε από πρώτο χέρι και το πως είναι για τις γυναίκες να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.  Θυσίες και όχι μόνο, σίγουρα, θέλουν και οι γυναίκες να νιώθουν και αυτές το… ίδιο όπως και οι άνδρες. Ποια η δική σας άποψη περί αυτού και πόσο καταλυτική μπορεί να είναι η δική σας συμβολή στο να βελτιωθούν και άλλο οι καταστάσεις, οι συνθήκες, για το γυναικείο ποδόσφαιρο στη χώρα μας;

«Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κοπέλες. Έχουν τη δουλειά τους, το ποδόσφαιρο είναι ερασιτεχνικό, δεν αμείβονται. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά από το ανδρικό ποδόσφαιρο. Πολύ δύσκολα θα φτάσουμε στα επίπεδα του αντρικού, ας είμαστε και λίγο ειλικρινής.

Από ποια έννοια το λέω; Αντιλαμβάνεστε ότι όλα τα λεφτά, τα τηλεοπτικά, το ενδιαφέρον είναι όλα στο ανδρικό ποδόσφαιρο. Στο γυναικείο ποδόσφαιρο προς το παρόν δεν υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον άρα όλες οι χορηγίες που έρχονται από την ΟΥΕΦΑ, το περισσότερο βάρος είναι στο αντρικό ποδόσφαιρο γιατί έτσι ήταν μέχρι τώρα. Η ΟΥΕΦΑ έχει αντιληφθεί το γεγονός ότι, ότι είχε να πάρει από το ανδρικό ποδόσφαιρο σχεδόν το πήρε. Άρα σκοπός και στόχος της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ είναι να αναπτύξουν το γυναικείο ποδόσφαιρο γιατί θεωρούν ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης και θέλουν να φέρουν περισσότερο κόσμο στο γυναικείο ποδόσφαιρο για να έχουν τα αντίστοιχα οφέλη. Αυτά τα οφέλη θεωρώ θα έρθουν και στις ομοσπονδίες, άρα το αποτέλεσμα είναι ότι θα πάει και πιο κάτω στα σωματεία και στις παίκτριες».

-Τι χρειάζεται πιστεύετε άλλο να γίνει είτε από μέρους της ΚΟΠ, είτε από μέρους των ομάδων, σωματείων, για να μπορέσει το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Κύπρο να ανέβει και άλλο επίπεδο, να γίνει το σπορ, το άθλημα που θα φέρει και άλλο κόσμο κοντά στα επόμενα χρόνια για να το αγκαλιάσουν όλο και περισσότερο;

«Νομίζω ότι ο κανονισμός που είχε τεθεί τότε από την ΚΟΠ για να έχουν τα σωματεία της πρώτης κατηγορίας υποχρεωτικά ομάδα γυναικών, όχι νεαρών ηλικιών. Είχε παρθεί η απόφαση, προς το παρόν πήγε στο περιθώριο και έχει αλλάξει και έχει γίνει να έχουν οποιαδήποτε ομάδα, είτε στο πρωτάθλημα U13 κοριτσιών, είτε U17, είτε γυναικών.

Σε κάποια χρόνια, σε 1-2 το πολύ θα υποχρεώνονται οι ομάδες πρώτης κατηγορίας πλέον να έχουν και ομάδα γυναικών. Τότε ίσως να επενδύσουν, και πρέπει να το κάνουν. Αντιλαμβάνεστε ότι αν υποχρεωθούν οι ομάδες να έχουν ομάδα γυναικών θα πρέπει να ξεκινήσουν από τώρα που έχουν δημιουργήσει ομάδα U13 και U17, να δημιουργήσουν τις συνθήκες ούτως ώστε να φέρουν περισσότερα κορίτσια και να δημιουργήσουν ομάδα γυναικών.

Αυτή τη στιγμή αν πιάσουμε τις μεγάλες μας ομάδες, ο Απόλλωνας, η Ομόνοια διατηρούν ομάδα γυναικεία, η ΑΕΛ έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια τώρα, η Σαλαμίνα το ίδιο. Απουσιάζει το ΑΠΟΕΛ ακόμη, απουσιάζει η Ανόρθωση, η ΑΕΚ η οποία έχει ξεκινήσει το γυναικείο εδώ και 2-3 χρόνια με μικρές. Θεωρώ ότι σε 2-3 χρόνια οι ομάδες αυτές θα αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία. Αντιλαμβάνεστε ότι ερχόμενες ομάδες όπως ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, ΑΕΚ και άλλες ομάδες όπως η Πάφος που ανακοίνωσε ότι ίσως σε μερικά χρόνια να κάνει γυναικεία ομάδα, βλέπουμε ότι γίνονται κι άλλες συνεργασίες, όπως ο Ολυμπιακός που ανακοίνωσε συνεργασία με τον Aspraki, ο Εθνικός Άχνας, το Παραλίμνι.

Αν αυτές οι ομάδες έρθουν σε 2-3 χρόνια και δημιουργήσουν γυναικεία ομάδα και βάλουν και ένα πολύ μικρό ποσοστό επένδυσης σε αυτό τον χώρο, το γυναικείο ποδόσφαιρο θα ανέβει. Άρα θα έρθουν και τηλεοπτικά και χορηγοί κάτι το οποίο απουσιάζει αυτή την στιγμή. Τα σωματεία τα κρατάνε συγκεκριμένοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή για να είμαστε δίκαιοι και θέλουν βοήθεια. Να έρθουν χορηγοί και η Ομοσπονδία να συνεισφέρει σε κάποια φάση περισσότερο και όλοι μαζί σιγά σιγά να αυξήσουμε τα λεφτά που επενδύονται στο γυναικείο ούτως ώστε να αυξηθεί και το ενδιαφέρον και ο κόσμος για να μπορέσουμε να έχουμε ανάπτυξη.

Το πιο σημαντικό κομμάτι που γίνεται τώρα είναι οι ακαδημίες. Έχουμε πλέον αρκετά κορίτσια που έρχονται στο ποδόσφαιρο, έχουμε ξεπεράσει αυτή τη φοβία που είχαμε σαν Κύπρος τα κορίτσια να παίζουν ποδόσφαιρο. Ως ένα βαθμό υπάρχει αλλά έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Καλούμε τον κόσμο και τα κορίτσια να έρθουν στο ποδόσφαιρο. Είναι ένας χώρος που είναι για όλους, δεν είμαι μόνο για τα αγόρια είναι και για τα κορίτσια. Υπάρχει φοβερό ταλέντο στην Κύπρο και στα κορίτσια και θα πρέπει να το τολμήσουν να έρθουν κοντά γιατί το γυναικείο ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια στην Κύπρο θα αναπτυχθεί πάρα πολύ. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

-Το καλοκαίρι του 2020 που είδαμε να εμφανίζονται νέες ομάδες στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, είτε στο πρωτάθλημα Γυναικών, είτε σε δημιουργία ομάδων κάτω των 17 και κάτω των 13 ετών, μπορεί να βοηθήσει σε τόσο μεγάλο και σημαντικό βαθμό;

«Θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει. Ομάδες οι οποίες θα έρθουν να ασχοληθούν με το γυναικείο θέλουν οι ομάδες τους να είναι καλές. Δηλαδή το ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ, η Ανόρθωση και όλες οι μεγάλες ομάδες δεν επιθυμούν οι ομάδες τους να δέχονται 10 και 15 γκολ. Νομίζω ότι θα θέλουν να δημιουργήσουν τέτοιες προϋποθέσεις, τέτοιες συνθήκες στις γυναικείες ομάδες που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ακόμη και το πρωτάθλημα σε κάποια φάση.

Αυτή τη στιγμή μονοπωλεί ο Απόλλωνας γιατί επενδύει περισσότερο σε αυτό το χώρο, φέρνει περισσότερες ξένες παίκτριες άρα αντιλαμβάνεστε ότι έχει μια δυναμική εδώ και πολλά χρόνια. Θεωρώ ότι αν και οι άλλες ομάδες ασχοληθούν με το αντικείμενο και δημιουργήσουν γυναικείες ομάδες, τότε σε 2-3 χρόνια αν είναι υποχρεωμένες να κάνουν γυναικεία ομάδα πρώτης κατηγορίας τότε θα έρθουν να επενδύσουν.

Δεν μιλάμε για μεγάλη επένδυση σε σχέση με το αντρικό. Μιλάμε για πολύ μικρά ποσά σε σχέση με το πόσα επενδύουν τώρα, άρα θα αναγκαστούν να βάλουν ένα πολύ μικρό ποσό και στο γυναικείο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν διακρίσεις. Ξεκίνησαν οι μεγάλες ομάδες να ασχολούνται και σίγουρα στα επόμενα 2-3 χρόνια θα ασχοληθούν ακόμη περισσότερο. »

-Πως μπορούμε να ελκύσουμε, να ωθήσουμε κορίτσια να έρθουν κοντά και να ασχοληθούν ενεργά με το γυναικείο ποδόσφαιρο;

«Πρέπει να ξεκινήσει από τα σχολεία. Αυτή τη στιγμή οι κοπέλες στα σχολεία δεν παίζουν ποδόσφαιρο, παίζουν μόνο τα αγόρια. Θα πρέπει να ξεκινήσουν να μπαίνουν και τα κορίτσια στο ποδόσφαιρο. Έχουν δημιουργηθεί αρκετές ακαδημίες κοριτσιών. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από χαμηλά, από τη βάση για να δώσουμε την ευκαιρία σε πολύ περισσότερα κορίτσια την ευκαιρία να έρθουν και να ασχοληθούν.

Η δημιουργία της Εθνικής U17 θα βοηθήσει πιστεύω, όπως σας είπα πριν, θεωρώ ότι η Εθνική είναι μαγνήτης. Αποκτούν φοβερές εμπειρίες οι νεαρές όταν πάμε στα τουρνουά με τα U19. Αν γίνει U17 και ίσως στο μέλλον ακόμη και U15 τότε ναι είναι ένας πόλος έλξης η κλήση στην Εθνική ομάδα γιατί μόνο όταν έρθουν τα κορίτσια εκεί καταλαβαίνουν τι γίνεται.

Πρέπει να δώσουν περισσότερη σημασία στα κορίτσια με διάφορους τρόπους. Με έξτρα προπονήσεις, με την Εθνική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν οι τρόποι μέσω και της ομοσπονδίας για να γίνει αυτό».

-Υπάρχει μέλλον, βλέπετε να έρχονται και άλλες παίκτριες, σιγά – σιγά, ή για κάποιες θέσεις ή γενικότερα κάπου χρειάζεστε να ψαχτείτε για τα καλά για να βγουν ποδοσφαιρίστριες του… αύριο;

«Επειδή ξέρω καλά τις ηλικίες, η ηλικία του 2002 και του 2003 ήταν λίγο ελλιπής για να είμαι ειλικρινής. Δυσκολευόμαστε να βρούμε παίκτριες για την Εθνική. Τώρα η Νεανίδων απαρτίζεται από τις ηλικίες 2002, 2003 και 2004. Είναι τρεις ηλικίες που δύσκολα βρίσκουμε παίκτριες με ποιότητα. Υπάρχει υλικό αλλά πρέπει να ψάξουμε πολύ. Αυτό που είναι ενθαρρυντικό όμως είναι ότι έρχονται πολύ καλές παίκτριες από την ηλικία του 2005, του 2006 και όσο προχωρούμε πιο κάτω, έχουμε υλικό.

Αυτό μας δίνει μια αισιοδοξία και διάθεση ότι ναι στην βάση μας, σε πιο κάτω ηλικίες τουλάχιστον έχουμε καλές μικρές και αρκετές σε αριθμό για να μπορέσουμε να στελεχώνουμε και τις Εθνικές ομάδες γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι να δημιουργούμε καλές Εθνικές και το θέλουμε. Σε κάποιες ηλικίες είχαμε ένα θέμα όμως θεωρώ ότι στις πιο κάτω ηλικίες είναι πολύ πιο ενθαρρυντικά τα μηνύματα».

-Παρατηρούμε εδώ και χρόνια παίκτριες μας, κυρίως για λόγους σπουδών, να μεταβαίνουν στο εξωτερικό, αλλά συνάμα να συμφωνούν και με ομάδες για να αγωνίζονται ταυτόχρονα στις χώρες όπου πάνε.  Βέβαια, υπάρχουν και παίκτριες που δεν ήταν ο βασικός λόγος οι σπουδές, αλλά πήραν μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Θεωρείτε ότι ναι ομάδες στο εξωτερικό ξεκίνησαν να υπολογίζουν και τις Κύπριες παίκτριες  Μπορούμε να τραβήξουμε για τα καλά τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού σε Κύπριες ποδοσφαιρίστριες ή πρέπει πρώτα να ανέβει και άλλο το επίπεδο του πρωταθλήματος μας και της Εθνικής μας ομάδας και μετά;

«Σίγουρα πρέπει να ανέβει κι άλλο το επίπεδο όμως ήδη έχουμε την Έλενα Αριστοδήμου που πήρε μεταγραφή στη Σουηδία. Μέσα από τα παιχνίδια της Εθνικής και το σκάουτινγκ που έγινε κατάφερε να πάρει την μεταγραφή και είναι πολύ σημαντικό. Έφυγε σε ηλικία 16 χρονών η Έλενα. Είχαμε και την περίπτωση της Χριστιάνας Σολωμού η οποία ήταν στην Σπάρτα Πράγας. Επέστρεψε τώρα στην Κύπρο αλλά για ένα χρόνο ήταν εκεί με καλές παρουσίες και συμμετοχές που είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε την περίπτωση της Φιλίππας Σάββα η οποία ναι μεν πήγε για σπουδές στην Αγγλία αλλά αγωνίζεται με επιτυχία στην Lewes μια πολύ καλή ομάδα που δουλεύει σωστά και επαγγελματικά. Έχει συνεχείς συμμετοχές με την ομάδα. Είναι εξαιρετική παίκτρια. Έχουμε και την περίπτωση της Χαράς Νεοφύτου που τώρα πήρε μεταγραφή στην Ιταλία. Έχουμε την Γεωργία την Κατσονούρη που σπουδάζει στην Αμερική που και αυτή αγωνίζεται σε ομάδα του πανεπιστημίου. Είναι μια ακόμη παίκτρια που πήρε υποτροφία λόγω ποδοσφαίρου και λόγω της Εθνικής ομάδας. Να το τονίζουμε αυτό γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό.

Δεν είναι και λίγες πέντε παίκτριες για την Κύπρο και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα υπάρχουν κι άλλες. Το θέμα είναι οι ίδιες οι παίκτριες να το θέλουν και να το κυνηγούν και να δουλεύουν γι’ αυτό το σκοπό. Δεν είναι εύκολο να πας στο εξωτερικό, το επίπεδο είναι πάρα πολύ ψηλό, το αντιλαμβανόμαστε και τώρα που αγωνιζόμαστε με τις Εθνικές. Και οι ίδιες οι παίκτριες το έχουν αντιληφθεί πόσο δύσκολο είναι. Οι ευκαιρίες είναι εκεί και για όποια παίκτρια το θέλει και το κυνηγά, το παλεύει θεωρώ ότι οι δυνατότητες υπάρχουν. Ταλέντο έχουμε, απλά πρέπει οι κοπέλες να αντιληφθούν ότι πρέπει να το πάρουν πιο επαγγελματικά και να δουλεύουν και πιο επαγγελματικά. Κακά τα ψέματα αν δεν δουλέψεις και μόνος σου και περιμένεις μόνο την 1.5 ώρα της προπόνησης με την ομάδα σου σε κανένα άθλημα δεν μπορείς να πετύχεις και να παίξεις σε ψηλό επίπεδο».

-Έχει δοθεί η εντύπωση, μετά και την… εντολή από ΟΥΕΦΑ για το ότι τα σωματεία πρέπει να έχουν και γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα προσεχώς, ότι η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα επενδύσει για τα καλά τα επόμενα χρόνια στο γυναικείο ποδόσφαιρο.  Μπορούμε ως Κύπρος, ως χώρα, να αντεπεξέλθουμε σε αυτό;  Έχουμε το πλάνο, να μπουν οι δομές που πρέπει, για να δούμε αρκετά ψηλά στον χάρτη του αθλητισμού και το γυναικείο Κυπριακό ποδόσφαιρο;

«Θεωρώ ότι θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά να τις δημιουργούμε. Σίγουρα, δεν μπορούμε να πούμε ούτε ότι είμαστε τελείως απροετοίμαστοι αλλά ούτε ότι είμαστε και έτοιμοι. Είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να γίνουν ενέργειες που να βοηθήσουν ούτως ώστε οι συνθήκες και όλα στο γυναικείο ποδόσφαιρο να είναι βελτιωμένα».

-Τελειώνοντας, ως πρώτος μας φιλοξενούμενος στη στήλη των συνεντεύξεων στην ιστοσελίδα μας, ένα δικό σας μήνυμα, τόσο ως προς την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε εδώ αποκλειστικά για το γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα για το άθλημα και όσες θα διαβάσουν αυτή τη συνέντευξη για να προσπαθήσετε να τις φέρετε κοντά στο να ασχοληθούν με το σπορ αυτό…

«Καταρχήν να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνετε και την τόλμη να δημιουργήστε μια ιστοσελίδα αποκλειστικά για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Αν δεν κάνω λάθος είναι ίσως η πρώτη προσπάθεια που γίνεται στην Κύπρο αποκλειστικά κυπριακή ιστοσελίδα που να ασχολείται με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Είναι ένα σάιτ το οποίο λείπει από το γυναικείο Κυπριακό ποδόσφαιρο τώρα, και ξέροντας τον τρόπο που δουλεύετε θα αγκαλιαστεί πιστεύω από πάρα πολύ κόσμο. Στο γυναικείο ποδόσφαιρο απασχολούνται πάρα πολλοί εκτός από τις παίκτριες. Πολύς κόσμος ενδιαφέρεται και αγαπά το γυναικείο και είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιάσουν το σάιτ σας με επιτυχία.

Από εκεί και πέρα το μήνυμα που θέλω να δώσω στις παίκτριες τόσο της Εθνικής γυναικών αλλά και στις νεαρές, είναι σκληρή δουλειά, να πιστεύουν στο όνειρο, να πιστεύουν στους εαυτούς τους, να κυνηγούμε σε κάθε παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούμε. Καλώ τις νεαρές παίκτριες να έρθουν να αγκαλιάσουν το γυναικείο ποδόσφαιρο. Να γραφτούν σε ακαδημίες και ομάδες που ασχολούνται με το γυναικείο, να πιστέψουν στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αντρική υπόθεση είναι και γυναικεία και θέλω να καλέσω όλες τις νεαρές που το σκέφτονται, που προβληματίζονται, να αφήσουν στην άκρη τους προβληματισμούς και τις αρνήσεις και να έρθουν να ασχοληθούν με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Μόνο όφελος θα έχουν. Όσο αφορά το γυναικείο ποδόσφαιρο, είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια στην Κύπρο θα είναι πολύ εξελιγμένο».

Στην κλήση της Εθνικής Ελλάδας η Δήμητρα Καραπέτσα

Η Δήμητρα Καραπέτσα βρίσκεται στην κλήση της Εθνικής Ελλάδας,...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το ματς KSS Εθνικός Άχνας Κ18 – Ομόνοια Κ18

Στιγμές από την αναμέτρηση Kids Soccer School Εθνικός Άχνας...

Είδαν το ματς Ομόνοια – Άρης το ομοσπονδιακό τιμ και ο Στέλιος Τσιακλής

Συγκέντρωσε αρκετό ενδιαφέρον ο αγώνας Ομόνοια - Άρης την...

Βίντεο και φωτορεπορτάζ από τους πανηγυρισμούς και την απονομή στην Ομόνοια Κ18

Η Ομόνοια Κ18 κατέκτησε το τίτλο του Πρωταθλήματος Κοριτσιών...

Νέες εξετάσεις και χειρουργείο τώρα για τη Χαρά Νεοφύτου

Νεότερη εξέλιξη προκύπτει σε ότι αφορά την Κύπρια παίκτρια...

Η κλήση της Εθνικής Νεανίδων για προπονήσεις

Τρεις προπονήσεις θα πραγματοποιήσει αυτή την εβδομάδα η Εθνική...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το ματς Λευκοθέα – Απόλλων Ladies

Στιγμές από την αναμέτρηση Λευκοθέα - Απόλλων Ladies για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών.

Μεσολογγίτου: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα παρά τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε»

Η Αναστασία Μεσολογγίτου μίλησε στην κάμερα του Ginekio μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κ18 από την Ομόνοια. Η νεαρή επιθετικός της ομάδας αναδείχθηκε παράλληλα πρώτη...

(ΦΩΤΟ) Υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ομόνοια η Ιωάννα Έλληνα

Η Ιωάννα Έλληνα υπόγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ομόνοια. Η σχετική ανακοίνωση: Ενημερώνουμε ότι η 16χρονη Ιωάννα Έλληνα υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το ματς Ομόνοια – Άρης

Στιγμές από την αναμέτρηση Ομόνοια - Άρης για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών.

Στην κλήση της Εθνικής Ελλάδας η Δήμητρα Καραπέτσα

Η Δήμητρα Καραπέτσα βρίσκεται στην κλήση της Εθνικής Ελλάδας, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, "Θ....

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το ματς KSS Εθνικός Άχνας Κ18 – Ομόνοια Κ18

Στιγμές από την αναμέτρηση Kids Soccer School Εθνικός Άχνας Κ18 - Ομόνοια Κ18 για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ18.

Είδαν το ματς Ομόνοια – Άρης το ομοσπονδιακό τιμ και ο Στέλιος Τσιακλής

Συγκέντρωσε αρκετό ενδιαφέρον ο αγώνας Ομόνοια - Άρης την περασμένη Κυριακή, καθώς τον παρακολούθησε τόσο το ομοσπονδιακό προπονητικό τιμ της Εθνικής Γυναικών, όσο και...

Βίντεο και φωτορεπορτάζ από τους πανηγυρισμούς και την απονομή στην Ομόνοια Κ18

Η Ομόνοια Κ18 κατέκτησε το τίτλο του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-18 για την σεζόν 2023 - 2024. Τα κορίτσια του Σπύρου Μιχαήλ σε 18 αγώνες νίκησαν...

Νέες εξετάσεις και χειρουργείο τώρα για τη Χαρά Νεοφύτου

Νεότερη εξέλιξη προκύπτει σε ότι αφορά την Κύπρια παίκτρια του Αστέρα Τρίπολης, Χαρά Νεοφύτου. Διαβάστε: Δεν άντεξε και δάκρυσε η Χαρά Νεοφύτου – Συγκινητική κίνηση από...

Η κλήση της Εθνικής Νεανίδων για προπονήσεις

Τρεις προπονήσεις θα πραγματοποιήσει αυτή την εβδομάδα η Εθνική Νεανίδων Κ19, ενόψει της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της στο Β’ όμιλο της Β’...

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το ματς Λευκοθέα – Απόλλων Ladies

Στιγμές από την αναμέτρηση Λευκοθέα - Απόλλων Ladies για...

Μεσολογγίτου: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα παρά τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε»

Η Αναστασία Μεσολογγίτου μίλησε στην κάμερα του Ginekio μετά...

(ΦΩΤΟ) Υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ομόνοια η Ιωάννα Έλληνα

Η Ιωάννα Έλληνα υπόγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το ματς Ομόνοια – Άρης

Στιγμές από την αναμέτρηση Ομόνοια - Άρης για την...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ